Rachel over onze Dré.. - Reisverslag uit Beverwijk, Nederland van afterpinkpop - WaarBenJij.nu Rachel over onze Dré.. - Reisverslag uit Beverwijk, Nederland van afterpinkpop - WaarBenJij.nu

Rachel over onze Dré..

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg

21 Mei 2005 | Nederland, Beverwijk

'Toch was hij geen alcoholist. Maar er gebeurde altijd wel wat en dan was het weer mis.' quote uit de LINDA......

• 21 Mei 2005 - 14:53

Inge:

GEEN alcoholist, dat mens is gek!!!! Dan ben ik mager zeker? Of zwart? Of een man?

• 21 Mei 2005 - 15:23

Monique:

Ja onze Rachel heeft meer quotes waar je niet lekker van wordt...haar waarheid is haar waarheid. Bijvoorbeeld n.a.v. de film Zij gelooft in mij: "dan dacht ik; toe maar, nog een spoiler, weer 1000 gulden erbij, dat wordt opnieuw overwerken." Wie moest er eigenlijk overwerken Rachel?

• 21 Mei 2005 - 15:24

Monique:

Even een leuke tip: fotoexpo in Naarden Vesting, is de moeite waard!

• 21 Mei 2005 - 15:26

Monique:

en Inge..ik heb géén hangend geslachtsdeel bij je ontdekt toen ik met jou in de tent sliep...

• 25 Mei 2005 - 18:17

Monique:

wat enig dit weblog. Ik ontdek het nu pas. wat een leuke dingen kunnen er toch op dit web. en dan die rachel. ze is niet goed bij haar hoofd. ja zo heb ik ook altijd wel een rede om te eten of iets anders.
    liefs monique
    ps. moniue k. kan ik de foto's via jou bestellen?